"Franck Rigolle is uw specialist op vlak van schilder -en behangwerken"                
Uw specialist op het vlak van schilder -en behangwerken

Schilder Kortrijk

Bent u op zoek naar een schilder met ervaring Regio Kortrijk? Dan bent u bij Franck Rigolle aan het juiste adres. Wij voeren schilderwerken uit in Kortrijk en omstreken. Al voor we aan de slag gaan met het project staan we u bij met kleuradvies voor uw interieur of woning. De ruimte wordt tot in de puntjes voorbereid: we bereiden het oppervlak voor door te plamuren of schuren waar nodig. Enkel zo kunnen we een perfect resultaat garanderen. Na de werken zorgen we ervoor dat de werf steeds netjes achter gelaten wordt!

Voor elk project dragen we hoge kwaliteit in het vaandel. Als professioneel schilder gaan we er prat op dat onze schilderwerken worden uitgevoerd met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking. Net hierom kiezen we steeds voor hoogwaardige verven (o.a. van het merk Boss). Dit in combinatie met onze vakkennis zorgt voor een prachtig resultaat, elke keer op nieuw.

Reken voor al uw schilderwerken in de omgeving van Kortrijk op Franck Rigolle. Wij verzorgen binnen schilderwerken aan de hand van traditionele schildertechnieken maar ook diverse decoratieve technieken.


Vraag je vrijblijvende offerte aan

Contacteer Franck Rigolle en ontvang uw vrijblijvende offerte voor uw schilderwerken. We garanderen u een aantrekkelijke prijs voor al uw werken!